Kvinder kan ikke parkere… – Fædre kan ikke finde ud af tøj til baby

Et oplæg på Facebook har vakt fars opmærksomhed. Jeg indrømmer det gerne: Jeg er blevet medlem af gruppen “Børneværelset”, hvor forældre (mødre) kan give tips til hvordan man kan indrette sit barns værelse. Og der er mange gode ideer. Men i går var der et billede af et børneværelse. På væggen var der en wallsticker med teksten “Todays outfit” og en pil ned på tøjet på bøjle. Teksten til billedet var: “Så kan far også finde ud af det, når han engang skal på barsel”.
Det vil være en stramning at sige, at jeg blev oprigtigt sur. Men let indigneret på mandens vegne blev jeg da. For hvorfor går vi bare ud fra, at fædre ikke kan klæde deres børn på? Og hvis man giver ungen pink- og blåstribet ruskindsjakke med guldknapper ned af siden og blå velourbukser på, hvad gør det så? Så længe barnet ikke fryser eller har det for varmt, er det vel lige meget?

Vi har faktisk også haft en episode om netop tøj til baby derhjemme: Gav Baby K Camcam sæt på i seng, men det var åbentbart for fint (hvilket jeg stadigvæk ikke forstår. Hun kan passe det sådan cirka to dage, så hvorfor ikke kalde hende have det på, så længe det er rent?)

Og så var der lige det med parkeringsreferencen: Selvfølgelig kan kvinder parkere. Og mænd kan finde ud af at give deres børn tøj på

One comment

  • Det er bare en joke jo. Et standardgreb at generalisere. Den dag man falder under generaliseringen, og ikke kan grine – så har man tabt her i livet.

Submit a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *