Pas til en 0-årig

Det er ikke sådan lige til. Det der med at få taget foto af sit barn, for at man kan få et pas til hende. Hvorfor er det ikke bare som da jeg var barn og kunne stå i mine forældres pas?
Som regel er det godt, når babypigen sover, når vi skal på tur. Bare ikke lige denne gang, hvor den først skulle stå på pasfoto inden cafebesøg. Vores pasfotopusher ligger lige rundt om hjørnet, sø det var nemt. Troede vi. 

Vi kom ind med lille K, som havde sin flotte beige cardigan på. Det var no go. Så hun fik en skrigende lyserød hagesmæk på, så hendes krop ikke gik i et med den hvide baggrund. Og så sov hun. Hun lå så prægtigt på den hvide lysboks på gulvet. Og sov og sov. Mens den asiatiske fotomand gjorde sit for at vække hende – bla ved at stå og slå med en rangle ved siden af hendes hovede. Ned på lyspladen. Men lige lidt hjalp det. 10 min efter pakkede vi den sovende baby og forlod butikken igen.

Ud over pasfoto skal mam i øvrigt hente navneattest på kirkekontoret. Der må baby hellere end gerne sove.

I dag prøver vi så det der med pasfoto igen. Hun har været vågen det meste af natten, så måske hun lige kan holde den kørende en time eller to endnu.

Submit a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *