“Det bliver jo nok sidste gang vi ses, inden du bliver far”

Jeg glæder mig til at blive far. Selvfølgelig gør jeg det. Men jeg føler, at der er nogle ting, jeg liiige skal nå inden da. Og her, en uge før termin, er det en lidt stakket frist.For en måned siden så jeg to gode venner til øl, billard og mere øl. Det var bare lige et sidste værtshusbesøg, inden jeg skal være i hi de næste par måneder. Da vi skiltes efter en god aften, gav vi hinanden et afskedskram, som blev ledsaget af et: 

“Det bliver jo nok sidste gang vi ses, inden du bliver far”.

Lige der havde jeg lyst til at gå ind på baren igen og fortsætte hvor vi slap.

Ligesom jeg havde det med rejser, da vi så på de to streger for snart længe tid. Min største frygt var nok lidt, at det var slut med at rejse så meget – så jeg fór ud og bookede fem rejser – den seneste for en måned siden, så tæt jeg kunne tillade mig at rejse på termin som muligt.

Det er vel en form for FOMO (Fear of missing out). Men mon ikke venner, værtshuse, gode restauranter og storbyrejser også er der om en måned eller to?

Det håber jeg. Indtil da tager jeg en slapper og prøver at gøre hjemmet babyklar med jævnlige besøg i Ønskebørn og Babysam, hvilket er noget anderledes end Budapest og Øens Perle.

Submit a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *