Baby on board

Vi skal på ferie med baby. En uge ned til De Kanariske Øer, hvor varmen er næsten sikker og sangriaen er kold.
Jeg har egentlig overhovedet ikke været nervøs for at skulle have Baby K med på fly. Det gik jo godt til Stockholm i december.

Men nu er jeg alligevel begyndt at kunne mærke en dans af nervøsitet. For 5,5 timer er jo unægteligt længere end de 55 min det tog til Stockholm.

Hvad nu hvis hun skriger hele turen? Hvordan fikser vi det der med at få hende skiftet ombord? Og hvad nu hvis flyet er proppet, så vi skal sidde klemt ind på vores to sæder?

Men jeg prøver at bevare roen. Så snart vi er fremme, er der jo trods alt en heeeel uge, inden vi flyver retur. Og så prøver jeg at tænke på det, en af mine venner sagde for nyligt: “Man frygter altid skrigende børn på flyet. Men, hånden på hjertet: Hvor mange gange har du egentlig oplevet det på de mange ture, du har været på?”. Og han havde ret. Jeg har måske oplevet det to gange, og alle overlevede. Måske er det i virkeligheden bare forældrene, der er pressede, når ungen er hysterisk.

Vi krydser fingre og ser frem til ferie.

Submit a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *