“Alle ænder er lige gode”

Jeg havde virkelig lave forventer til fødselsforberedelse. Eller som min kollega kaldte det: “Stønning”.Jeg blev derfor positivt overrasket over Barn i vente, som det hedder, på Hvidovre Hospital, som faktisk var rigtig fint. Mandag var første gang, og det handlede om kommunikation. Alle pr sad klar i lokalet og ventede på underviseren. Alle med den fælles interesse at vi skal være forældre. Men ingen talte sammen. Pinlig tavshed i lokalet. Sådan noget hader jeg.

Da vores underviser kom, blev der dog løsnet lidt op. Hun var god og uden formaninger eller overpædagogik. Eneste tidspunkt, jeg krummede tæerne i mine ellers store sko, var da hvert par fik to LEGO-ænder, som man skulle samle.

Jeg vil gerne være ærlig og sige, at min var den pæneste. Hvilket jeg påpegede overfor min kæreste, hvis and lignede en figur fra Pingu. Den der pukkelryggede pingvin, som bare siger sjove lyde i stedet for at tale.

Jeg grinede og grinede af hendes fjollede and. Indtil jeg fik at vide, at pointen med øvelsen var, at alle ænder er lige gode – og vi anskuer verden på forskellige måder.

Jeg er et skidt menneske.

Næste gang handler det om fødslen. Måske vi skal stønne der? I’ll keep you postet.

2 comments

Submit a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *